Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Jurgason 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Dada — średnia
Rurki z kremem
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piersi z kurczaka w sosie serowym
Dada 60 min. średnia
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
Jurgason 40 min. średnia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Dada 30 min. niska
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
SŁONE CIASTA
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
SOSY
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
Kapusta włoska na gęsto z kawałkami mięsa drobiowego
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
Wianuszki
Michal 1 h. 40 min. średnia
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Faszerowana papryka gotowana w piekarniku
Dada 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Dyniowe muffiny
Dada 40 min. niska
Zupa z białej fasoli
Dyniowe kotleciki
Zuzka 40 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Smażone filety z kurczaka
Dada 60 min. niska
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Domowe ciasto Dobosza
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Orzechowe babeczki na Halloween
Amerykańska kostka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się