Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
Dada — średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Jurgason 50 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Jurgason 40 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie serowym
Dada 60 min. średnia
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
Jurgason 40 min. średnia
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Jurgason 1 h. 20 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowo brokułowe kotleciki z serem
Jurgason 45 min. średnia
Sałatka z selerem i ananasem
Norika 25 min. niska
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Piersi z kurczaka zapieczone z serem i śmietaną.
SOSY
Potrawka z soczewicy
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Dada — niska
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
Faszerowana papryka gotowana w piekarniku
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Surówka z buraczków ćwikłowych
Jurgason 15 min. niska
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
Dada 60 min. niska
Dyniowe kotleciki
Zuzka 40 min. średnia
Kotleciki
Dada 40 min. niska
Rolki z kurczaka z nadzieniem z bułki
Jurgason — średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się