Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Musaka warzywna
Michal 2 h. wysoka
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Nie pieczona kremówka
Michal 30 min. średnia
PASTY
Pasta z awokado
Michal 10 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Pieczona Tilapia Nilowa
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Śmietanowy duo pucharek
Michal 20 min. średnia
Grillowane kalmary
Michal 15 min. niska
Pasta drożdżowa
Michal 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka grecka
LIKIERY
Likier jajeczny
CIASTA
Porzeczkowy kołacz
Michal 50 min. średnia
Kotleciki rybne
Michal 45 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
Nie pieczony mandarynkowy deser
SOSY
Potrawka Hokkaido
Omlet z groszkiem
Michal — niska
Wianuszki
Michal 1 h. 40 min. średnia
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Twarogowo - kakaowe ciasto
Michal 1 h. 10 min. średnia
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Połamane ciasto
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się