PRZEPISY

Likier jajeczny

Likier jajeczny

przepis,fotoprzepis,żółtko jajka,skondensowane słodzone mleko,rum,Likiery,Bezglutenowe

Likiery

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

cukier kryształ150gramów
cukier waniliowy8gramów
rum200mililitrów
skondensowane słodzone mleko300mililitrów
śmietana do ubijania (30-33%)250mililitrów
żółtko jajka4sztuki

 

Przepis

1. 

żółtko jajka 4 sztuki  cukier kryształ 150 gramów  cukier waniliowy 8 gramów  skondensowane słodzone mleko 300 mililitrów  śmietana do ubijania (30-33%) 250 mililitrów  rum 200 mililitrów

Wszystkie składniki razem miksujemy, przelewamy do butelek i wkładamy do lodówki.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie