swiatwemnie.pl

Likier jajeczny

    

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:    

 

cukier kryształ150gramów
cukier waniliowy8gramów
rum200mililitrów
skondensowane słodzone mleko300mililitrów
śmietana do ubijania (30-33%)250mililitrów
żółtko jajka4sztuki

1. 

żółtko jajka 4 sztuki  cukier kryształ 150 gramów  cukier waniliowy 8 gramów  skondensowane słodzone mleko 300 mililitrów  śmietana do ubijania (30-33%) 250 mililitrów  rum 200 mililitrów

Wszystkie składniki razem miksujemy, przelewamy do butelek i wkładamy do lodówki.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się