Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Dada — niska
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Jurgason 60 min. średnia
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Świąteczna sałatka ziemniaczana
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
Dada 30 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z białej kapusty i marchewki
Dada 25 min. niska
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
STRUDLE
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
SOSY
Biały fasolowy sos z parówką
WIEPRZOWINA
Faszerowana papryka
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa kukurydziana sałatka
Jurgason 30 min. niska
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
Michal 30 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
Dada 30 min. średnia
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
Dada 60 min. niska
Zupa z białej fasoli
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
Marynujemy grzyby
Kurczak przyrządzony na sposób polędwicy wołowej
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się