Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Norika 40 min. średnia
CIASTECZKA
Grylażowe kostki
Dada — wysoka
DODATKI WARZYWNE
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dada 50 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
MUFFINY
Truskawkowe babeczki z kremem mascarpone
Zuzka 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
Dada 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Karmelowy maxi ptyś
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Cynamonowe ciasto
Zuzka 30 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Pucharek z twarogiem i truskawkami
Michal — średnia
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
Domowe słodkie fornetti
Kakaowo-orzechowa strucla
Dada 1 h. 30 min. średnia
Lodowe kostki
Nadziewane pogacze
Zuzka — średnia
Kremówka z truskawkowym musem
Dada 2 h. wysoka
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Dada — średnia
Truskawkowe sypane ciasto
Zuzka 60 min. średnia
Malinowo piankowe ciasto
Dada 60 min. wysoka
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Kruche twarogowe ciasto
Amerykańskie cookies
Dada 60 min. średnia
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Letnia sałatka ziemniaczana
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Połamane ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Bananowo - migdałowe ciasto
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się