Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Zuzka 60 min. średnia
Kokosowa kremówka
Jurgason 60 min. średnia
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
Dada 1 h. 30 min. wysoka
CIASTECZKA
Ciastka z żółtek
Norika 60 min. niska
CIASTA
Ciasto budyniowe ze śmietaną
Kakaowe ciasto z kakaa instant
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
Pijane makowe kostki
Dada 60 min. wysoka
TORTY
Tort Konik
Dada — wysoka
Bananowo karmelowe ciasto
Jurgason 1 h. 30 min. niska
Kokosowe kawałki
Norika 50 min. średnia
BABECZKI
Kruche piankowe babeczki
Jurgason 50 min. wysoka
BABKI
Wesoła nadziewana babka
Dada 1 h. 15 min. średnia
Likierowe kostki
Orzechowe sztangielki
Norika 1 h. 30 min. niska
Kokosowe kwiatki
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Biskupski bochenek z karmelowym likierem
Zuzka 60 min. niska
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Ciasto z twarogiem i borówkami
Dwukolorowe orzechy
Danuška 50 min. niska
Babka jajeczno - likierowa
Karmelowe ciasto
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się