Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry czosnkowe grillowane tofu
Dada — niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
SOSY
Pieczarkowy sos curry
Dada 35 min. średnia
Piersi z kurczaka w curry i imbirze
Kurczak na hiszpański sposób
Jurgason 1 h. 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
Michal 30 min. niska
RYBY
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
Dada — średnia
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się