Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry czosnkowe grillowane tofu
Dada — niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
SOSY
Pieczarkowy sos curry
Dada 35 min. średnia
Piersi z kurczaka w curry i imbirze
Kurczak na hiszpański sposób
Jurgason 1 h. 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
Michal 30 min. niska
RYBY
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
Dada — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się