Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
KURCZAK
Kurczak na kurkumie
Dada 1 h. 40 min. średnia
Imbirowy-miodowy kurczak na gruszkach
Pieczony kurczak w papryce z frytkami
Dada — średnia
Pieczony kurczak z ziemniakami na keczupie
Dada 2 h. niska
Pieczony czosnkowy kurczak
Maślany pieczony kurczak
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
Duszony boczniak z mięsem drobiowym
Dada 60 min. średnia
Grillowany kurczak
Dada 1 h. 30 min. niska
Drobiowa rolada z farszem z pieczywa
Jurgason 2 h. niska
Pieczony kurczak z ryżem
Kurczak przyrządzony na sposób polędwicy wołowej
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Chrupiący kurczak
Dada — niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się