Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Kurczak na kurkumie
Dada 1 h. 40 min. średnia
Imbirowy-miodowy kurczak na gruszkach
Pieczony kurczak w papryce z frytkami
Dada — średnia
Pieczony kurczak z ziemniakami na keczupie
Dada 2 h. niska
Pieczony czosnkowy kurczak
Maślany pieczony kurczak
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
Duszony boczniak z mięsem drobiowym
Dada 60 min. średnia
Grillowany kurczak
Dada 1 h. 30 min. niska
Drobiowa rolada z farszem z pieczywa
Jurgason 2 h. niska
Pieczony kurczak z ryżem
Kurczak przyrządzony na sposób polędwicy wołowej
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Chrupiący kurczak
Dada — niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
CIASTECZKA
Rumowe biszkoptowe kuleczki z rodzynkami
Ciasteczka kokosowe
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
KLUSKI NA PARZE
Pyzy ziemniaczane
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
WIEPRZOWINA
Grillowany hamburger w domowych bułeczkach
Soczewicowy masala dal
Bezy z piany z bitą śmietaną
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie