swiatwemnie.pl

Riccioli z szałwiowym pesto

     

Długi cienki makaron pokryty ziołowo-orzechowym pesto z suszonymi pomidorami i serem.

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:   

 

Makaron kolorowy250gramów
Ser grana padano20gramów
Suszone pomidory100gramów
Szałwiowe pesto2łyżki

1. 

makaron kolorowy 250 g

W słonej wodzie gotujemy makaron według zaleceń producenta.

2. 

suszone pomidory 100 g

Suszone pomidory kroimy na cienkie paseczki.

3. 

Szałwiowe pesto przepis 2 łyżki

Ugotowany makaron ostrożnie mieszamy z pesto i pomidorami.

4. 

ser Grana Padano 20 g

Ozdabiamy cienkimi kruchymi wiórkami sera.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się