Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Panga na bambusowych pędach
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Kolorowe mięsno warzywne saute
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Makaron zapiekany z brokułem
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się