Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Panga zapieczona z hermelinem
ActiFry pieczona dorada
Flądra na warzywach
Panga na bambusowych pędach
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Filet z dorsza na parze
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SŁODKIE DANIA
Makiełki z makiem
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Palce lizać
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Proste kuleczki Bajaderki w czekoladzie
CIASTECZKA
Makowe ciasteczka
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
KACZKA
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie