Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Filet z dorsza na parze
Panga w pełnoziarnistym cieście
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Flądra na warzywach
ActiFry pieczona dorada
Panga na bambusowych pędach
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Panga zapieczona z hermelinem
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Pstrąg z tymiankiem
SONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
CIASTA
Wielkanocny warkocz
SONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
SODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
PASTY
Twarogowo - serowa pasta
KURCZAK
Piersi z kurczaka z brokułami
INDYK
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
CIASTA KREMOWE
Truskawkowy lodowy deser
Kołacz z wiśniowym dżemem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie