Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Warzywne klopsy z cukinią
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Kluseczki z kiszoną kapustą
Gazpacho
Dyniowa quesadilla
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Kokosowe ciasto z pomarańczową polewą
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Zapiekane faszerowane kanie
DODATKI WARZYWNE
Czerwona kapusta z pomarańczą
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Muffiny z szynką
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się