Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Warzywne klopsy z cukinią
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Kluseczki z kiszoną kapustą
Gazpacho
Dyniowa quesadilla
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
CIASTECZKA
Grylażowe kostki
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się