Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Panga zapieczona z hermelinem
Panga w cieście francuskim z borówkami
Surimi - rybne kotleciki
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Panga na maśle i cebuli
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się