Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Banany w cieście francuskim
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Ciasto budyniowe ze śmietaną
Jurgason 60 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Osie gniazda
Dada 2 h. 30 min. średnia
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Jurgason 40 min. średnia
Babciny kołacz
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Norika 30 min. niska
Ciasto z kwaśnego mleka
Dada — średnia
Morelowe ciasteczka
Jurgason 45 min. niska
Tradycyjne francuskie ciasto z jabłkami
Dada 1 h. 20 min. średnia
Fale Dunaju
Zuzka 40 min. średnia
Łatwe lane buchty
Dada 1 h. 15 min. wysoka
Twarogowe wielkanocne ciasto
Ciasto z twarogiem i borówkami
Wielkanocne judasze
Wielkanocna chałka
Ciasto twarogowe
Dada 60 min. średnia
Trdelniki
Dada 1 h. 45 min. średnia
Twarogowe ciasto ze śliwkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Karmelowe ciasto
Dada — wysoka
Biskupski bochenek z karmelowym likierem
Zuzka 60 min. niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
Orzechowy warkocz z ciasta drożdżowego
Zuzka 50 min. średnia
Drożdżówki z twarogiem
Porzeczkowe ciasto z bezą
Jurgason 60 min. niska
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
Kokosowe jeże
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
KURCZAK
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
RYBY
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Jabłkowe ciasto
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Twarogowe knedle
Zapiekany makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się