Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
Rybie chipsy
Dada 20 min. niska
Stek z łososia na ziołach prowansalskich
Dada — niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Łosoś na Teriyaki
Michal 10 min. niska
Filety rybne na warzywach
Dada 60 min. średnia
Karp na winie
Norika 1 h. 20 min. niska
Karp w folii
Norika — niska
Tilapia w parmezanie
Dada 30 min. średnia
Marynowany łosoś
Michal — niska
Stek z rekina w cieście piwnym
Dada 30 min. niska
Domowe sushi
Mioo — wysoka
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Pstrąg z tymiankiem
Zuzka 30 min. niska
Dorsz po włosku
Stek z łososia z serem
Pstrąg na pieczarkach
Zuzka 20 min. niska
Flądra z masłem ziołowym
Filety rybne w czosnkowym cieście
Makrela w jogurcie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Filety rybne pod serową pierzynką
Dada 40 min. średnia
Stek z łososia
Michal 15 min. niska
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Zuzka 25 min. niska
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
CIASTA
Kokosowe jeże
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
KURCZAK
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
Zapiekany makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się