Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Dada 1 h. 20 min. średnia
SOSY
Groch na gęsto z suszonego żółtego grochu
Dada 1 h. 10 min. niska
WIEPRZOWINA
Kluski brokułowe z mięsem wędzonym w garnku na parę
Dada 60 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Zuzka 40 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
Smażona cukinia z mortadelą i serem
Zuzka — niska
KURCZAK
Maślane odwrócone udka z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Pieczarkowy sos curry
Dada 35 min. średnia
Drobiowe diabelskie kawałki
Dada — niska
INDYK
Pieczone indycze kotlety
Dada 60 min. średnia
Pikantne dyniowo-marchewkowe placki
Ziemniaczano-marchewkowe placki
WOŁOWINA
Smażone wołowe kuleczki
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
Bananowo karmelowe ciasto
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się