Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Dada — niska
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Jurgason 2 h. średnia
Kremowe ciasto z mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. średnia
Kokosowa kremówka
Jurgason 60 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Dada 60 min. średnia
Ryż owocowy z budyniem
Dada 2 h. średnia
Ciasto orzechowo - karmelowe
Jurgason 60 min. wysoka
DODATKI WARZYWNE
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
TORTY
Tort Konik
Dada — wysoka
SŁONE PRZEKĄSKI
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Zaśnieżone ciasto biszkoptowe
Jurgason 60 min. niska
Kremówka jabłkowo - biszkoptowa
Dada 1 h. 30 min. średnia
Deser twarogowo - śmietankowy
Jurgason 15 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Bananowo - czekoladowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Michal 1 h. 15 min. średnia
Kostka karmelowo - orzechowa
Jurgason — średnia
ROLADY
Rolada twarogowo - borówkowa
Kółeczka z płatków owsianych
Dada 30 min. niska
Czekoladowe babeczki
Norika 45 min. niska
Cytrynowe ciasto
Jurgason 1 h. 10 min. wysoka
CIASTA
Porzeczkowy kołacz
Michal 50 min. średnia
Łagodny czekoladowy deser
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Połamane ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Bananowo - migdałowe ciasto
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się