PRZEPISY
Basmati to doskonały długoziarnisty ryż o niepowtarzalnym orzechowym smaku, który jest lekkostrawny i całkowicie bezglutenowy. Ma niski indeks glikemiczny i mniej kalorii niż inne rodzaje ryżu. Po ugotowaniu w ogóle się nie klei ale nie tylko ...
Złoty pieczony kurczak o wyjątkowym smaku, przygotowany w prosty sposób.
Tradycyjny jesienno-zimowy posiłek Słowian. Zdrowy i smaczny. W przepisie celowo nie uwzględniono przypraw, nie jest to błąd drukarski :)
Lekka, smaczna sałatka do smażonych potraw.
Smaczne puszyste ciastka przyrządzone po morawsku z dodatkiem mąki orkiszowej.
Słowackie bryndzowe ciasto z francuskiego ciasta z nadzieniem o smaku bryndzowo - śmietanowym.
Rozgrzewająca mleczna zupa ze zdrową kurkumą.
Tradycyjna smażona zupa z jajkiem, wzbogacona o marchewkę usmażoną ma maśle, która dodaje jej wspaniały kolor oraz smak.
Szybko przygotowana zupa o delikatnym posmaku boczku.
Doskonała strączkowa zupa. Bardzo smakuje dzieciom dla których gotujemy ją bez soli.
Tamatar Raita (Pomidorowa Raita) to smaczna sałatka chętnie podawana z prawie wszystkimi słonymi wegetariańskimi daniami. Jej przygotowanie jest szybkie i łatwe.
Zapoznajcie się ze sprawdzonym sposobem na przygotowanie wspaniałego korpusu na tort, który dzięki soczystemu składnikowi - marchewce, można serwować samodzielnie z cukrową polewą, bitą śmietaną lub lodami.
Naprawdę doskonała, klasyczna polędwica jaką nam gotował ojciec już pięćdziesiąt lat temu.
Indycze mięso w kremowym mlecznym sosie, który doprawiliśmy ulubionym i zdrowym niedźwiedzim czosnkiem.
Wymieniona ilość jest na przygotowanie dwóch większych blach jęczmiennej babki, dla około szesnastu głodomorów. Potrawa jest dość syta. Podajemy ciepłe.
Prosty przepis na przygotowanie zapiekanki z cukinii z parmezanem.
Prosty przepis na przygotowanie smacznych placuszków z sezonowej dyni.
Tak delikatny, tak słodki, tak fantastyczny tort o smaku toffifee! Spróbujcie, a przekonacie się, że nawet niewielka porcja sprawi Wam przyjemność!

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się