PRZEPISY
Co zrobić z suszonymi grzybami, których nam zostało dużo z tamtego roku.
Sezonowy gulaszowy przysmak nasyci i ogrzeje w chłodniejsze jesienne dni.
Prosty i smaczny przepis na przygotowanie tofu.
Doskonała przekąska, która nie zawiedzie żadnego smakosza.
Prosta bożonarodzeniowa zupa, która ma w sobie smak ulubionej kiszonej kapusty, soczewicy i świeżych grzyb.
Tradycyjna mięsna zupa, nadaje się jako danie przed obiadem, ale również jako główne danie. Podajemy z chlebem.
Do przygotowania tej zupy wystarczą Wam trzony z pieczarek. Kapelusiki można użyć na przygotowanie innego smacznego dania.
Prosty, lekki, bezmięsny obiad albo kolacja. Przy podawaniu risotto posypujemy tartym serem.
Sycąca i smaczna sałatka z pieczarkami i chrupiącymi warzywami. Lekkostrawna i wspaniała również jako danie główne.
Placki pełne najlepszych smaków.
Przepis na słone francuskie ciasto nadziewane pieczarkami i serem.
Smaczny bezmięsny przepis na porową zapiekankę z pieczarkami.
Przepis na przygotowanie pstrągów w garnku na parę.
Smaczny makaronowy obiad, podajemy z warzywnymi sałatkami lub kiszonym ogórkiem.
Przepis na przygotowanie makaronu w parowarze z krótkim podgotowaniem w wodzie.
Śmietanowy sos łagodnego smaku, pełen pieczarek. Podajemy z ryżem, albo z parzonym knedlem.
Smaczne mięsno-pieczarkowe saute w sosie zagęszczonym jajkami.
Smaczne szaszłyki w sobotę na obiad :)
Smażone szaszłyki w cieście.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się