PRZEPISY
Ulubione placki ziemniaczane, tym razem z marynowanym wołowym mięsem na papryce.
Wspaniała, mało tłusta wołowa rolada wypełniona marchewką. Podajemy z ziemniaczanymi dodatkami, lub z ulubionym dodatkiem na gęsto.
Nie tylko wspaniały wielkanocny poczęstunek przy podawaniu na zimno, ale i smaczny obiad lub kolacja przy podawaniu na ciepło.
Świetny przepis na oryginalny gulasz węgierski. Gulasz składa się wyłącznie z mięsa, cebuli, papryki oraz pomidorów. Jest bardzo smaczny i nawet bez żadnego dodatkowego zagęszczenia jest dostatecznie gęsty. Tradycyjnie podajemy z ...
Około 8 litrów wspaniałego mięsnego gulaszu przygotowanego w 16 litrowym emaliowanym kotle, na płonącym sosnowym drzewie. Ilość porcji jest wprost proporcjonalna do głodu i potrzeby dokładki wszystkich kucharzy i pomocników.
Około 8 litrów wybornego, czysto wołowego gulaszu. Przewidywana ilość porcji wynosi co najmniej 12 a najwięcej 18. Zalecamy gotować w 16-litrowym kociołku.
Ulubiony segedyński gulasz, tym razem z wołowym mięsem i dużą ilością śmietany. Podajemy z knedlem, albo z chlebem. Jak kto lubi :)... ale na pewno każdemu posmakuje! Polecamy przy przygotowywaniu użyć kiszoną kapustę z winem, segedyński ...
Pikantny gulasz dla miłośników wołowych flaczków, zagęszczony tylko cebulą na której się go przygotowuje.
Ulubiony klasyczny przysmak z wołowego mięsa, po prostu upieczony w piekarniku. Podajemy, jakby inaczej, klasycznie z ryżem.
Klasyczny przepis na przygotowanie ulubionych wołowych roladek podawanych z ryżem. Oferujemy tradycyjny przepis z minionego wieku, który był przekazywany z pokolenia na pokolenie formą "Dyktuję, zapisuj!" Przepis przedstawiamy w oryginalnym ...
Dynia na gęsto z duszoną wołowiną jest bardzo uwielbiana. Przygotowaliśmy dla was ten klasyczny przepis ze smacznej młodej dynii, którą starliśmy razem z pestkami i z nowych delikatnie obranych nowych ziemniaków, aby z ziemniakach zostało ...
Pieczone wołowe kawałki z warzywami i ziemniakami. Kolacja lub obiad z jednego naczynia.
Ulubiona przekładana kapusta z mielonym wołowym mięsem z ryżem, wołową kiełbasą, zalana śmietaną. Jest to wspaniały smakołyk!
Delikatny sos śmietanowy z oszałamiającym smakiem grzybów.
Zapiekane mięso z warzywami i serem doprawione ziemniaczanym puree. Jest to doskonały obiad lub kolacja i na pewno będzie wszystkim smakować. Wypróbujcie!
Wysokiej jakości pieczeń w domu mielonego mięsa wzbogacona zdrowymi warzywami.
Mięsne kuleczki możemy podawać z ziemniaczanymi dodatkami, ale najsmaczniejsze są podawane z sosami albo dodatkami na gęsto.
Gęsty, smaczny gulasz dla miłośników wołowych flaczków.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się