PRZEPISY
Świeże ciasteczka ze smacznym kwaśnym rabarbarem.
Szpecle to w zasadzie są kluski, które znajdziemy w menu w niemieckojęzycznych krajach jako „Spätzle“. Są nie tylko lubiane jako dodatek do mięs z sosem, ale i jako samodzielne danie gdy są wymieszane z serem, boczkiem i innymi smacznymi ...
Proste wytrzymałe ciasteczka bez nadzienia. Smakować będą zwłaszcza małym oblewającym.
Doskonała przekąska dla wszystkich łasuchów. Podajemy z kawałkami upieczonej bagietki lub chleba.
Zdrowy, pełnoziarnisty, bananowy chlebek z domowej piekarni.
Sprawdzony przepis na przygotowanie pysznych kremowych wianuszków z ciasta francuskiego.
Smaczny obiad albo kolacja z lasu. Jako dodatek możemy podać ziemniaczane puree, sałatkę ziemniaczaną, albo tylko świeży chleb.
Proste linieckie ciasteczka o zapachu cynamonu albo wanilii.
Dla potrzeb dietetycznych lub po prostu dla smaku? W każdym bądź razie możecie go przygotować łatwo i szybko.
Jadalne miski na nietradycyjne serwowanie zup.
Pachnący i zdrowy czosnkowy chleb z domowej piekarni.
Klasyczny chlebek nie tylko do pasty ze skwarków :)
Puszyste pieczywo którego nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Lekkie puszyste pączki nadziewane dżemem, nie tylko na Tłusty Czwartek.
Prosty przepis na przygotowanie delikatnych placków z cukinii.
Kruche i słodkie bożonarodzeniowe ciasteczka.
Chrupiące domowe langosze z drożdżowego śmietanowego ciasta.
Przekąska z Bliskiego Wschodu.
Te oto bardzo smaczne wiosenne kluseczki możemy podawać z bryndzą, albo jako dodatek do gulaszy.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się