Naprawdę doskonałe ciasto z ulubionego mascarpone w delikatnym puszystym kakaowym biszkopcie.Jest tak prosty,że podczas jego przygotowania naprawdę nie można nic popsuć i poradzi sobie z nim nawet początkujący cukiernik,wystarczy trzymać się ...
Gęsta zupa z boczniaków pikantnego smaku. Ilość przypraw możemy ograniczyć, ewentualnie niektóre według smaku w ogóle nie użyć. Nie przyprawiona będzie smakować i dzieciom.
Przepis na przygotowanie sabji, indyjskiej mieszanki duszonych warzyw, ziemniaków i przypraw, na cebulowo-pomidorowym zakładzie. Możemy podawać z ryżem, jako główne danie dnia.
Bajeczny deser z węgierskiej kuchni przygotowany według tradycyjnego przepisu.Czasochłonne przygotowanie powoduje,że tą kulinarną specjalność serwuje się tylko w luksusowych restauracjach.Na prawdę warto go zrobić.
Skrzydełka z kaczki najczęściej wykorzystujemy do przygotowania rosołu, lub je pieczemy jako całą kaczkę. Tak czy inaczej, nie uchwycimy w ten sposób pełnego ich smaku. Nasz przepis pomoże Ci jak z samych skrzydełek przygotować prawdziwy ...