Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Michal 2 h. średnia
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
SOSY
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Zupa z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się