Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Michal 2 h. średnia
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
SOSY
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Zupa z kaczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się