Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
Michal 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Sernik tofu
Dada 2 h. wysoka
Kasztanowy tort kopiec kreta
Dada — wysoka
Bananowa kremówka
Dada — średnia
MUFFINY
Bożonarodzeniowe choineczki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
KURCZAK
Naleśniki z wątrobianym pasztetem
Dada 1 h. 30 min. niska
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
Dyniowe kostki
Delikatny twarogowy tort
Tort twarogowy z galaretką truskawkową
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
Kasztanowo twarogowe ciasto
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się