Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Dada 60 min. średnia
Wieprzowe roladki z suszonymi morelami
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Pieczony schab ze śliwkami
Dada 2 h. niska
Klasyczne kotlety schabowe
Dada — niska
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
Odwrócone wieprzowe kotlety
Zuzka — niska
Duszona wieprzowina na grzybach
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTECZKA
Przekładane wafle z orzeszkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie