Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Dada 40 min. średnia
SOSY
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Dada 35 min. średnia
Słodkie ziemniaki z cukinią i indyjskimi przyprawami
Dada 30 min. średnia
Ćwikłowe kofty
Dada 60 min. średnia
Kalafior z indyjskimi przyprawami
Zuzka 40 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Szpinakowe ziemniaki
Michal 45 min. średnia
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Warzywne curry
Dada 60 min. wysoka
WOŁOWINA
Wołowe curry
Michal 2 h. 30 min. wysoka
Tofu z fasolą
Michal 30 min. średnia
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie