Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Warzywne klopsy z cukinią
Ziemniaczane placki z porem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
Pieczone warzywne kuleczki
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Kotleciki z czerwonej kapusty
Smażony korzeń lotosu
BABKI
Ananasowa babka
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie