Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Warzywne klopsy z cukinią
Ziemniaczane placki z porem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
Pieczone warzywne kuleczki
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Kotleciki z czerwonej kapusty
Smażony korzeń lotosu
BABKI
Ananasowa babka
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA
Twarogowo miodowe ciasto z jabłkami
Kalafior po mandżursku
Tradycyjne czereśniowe ciasto
MAKARONY
Bryndzowe kluseczki haluszki
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
WOŁOWINA
Wołowe curry
CIASTA KREMOWE
Czereśniowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z buraczków ćwikłowych
Bakłażanowe placki
SŁONE PRZEKĄSKI
Bakłaburger
WIEPRZOWINA
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie