Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Warzywne klopsy z cukinią
Ziemniaczane placki z porem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
Pieczone warzywne kuleczki
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Kotleciki z czerwonej kapusty
Smażony korzeń lotosu
BABKI
Ananasowa babka
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTA KREMOWE
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Twarogowe faworki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
ZDROWE WYPIEKI
Nie pieczony marchewkowy tort z bananowym kremem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie