Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Bryndzowe spaghetti
KURCZAK
Czosnkowo imbirowe piersi z kurczaka
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
Łazanki z czerwoną kapustą
DODATKI ZIEMNIACZANE
Słodkie ziemniaki z parmezanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
SOSY
Drobiowe serca na śmietanie
Smażony kalafior w cieście piwnym
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
TORTY
Dwukolorowy tort
SONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Czerwona soczewica ze szpinakiem
CIASTA
Wielkanocny warkocz
SONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
SODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
PASTY
Twarogowo - serowa pasta
Piersi z kurczaka z brokułami
INDYK
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
CIASTA KREMOWE
Truskawkowy lodowy deser
Kołacz z wiśniowym dżemem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie