Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Warzywne klopsy z cukinią
Ziemniaczane placki z porem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
Pieczone warzywne kuleczki
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Kotleciki z czerwonej kapusty
Smażony korzeń lotosu
BABKI
Ananasowa babka
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się