Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Kokosowe ciasto z pomarańczową polewą
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Zapiekane faszerowane kanie
DODATKI WARZYWNE
Czerwona kapusta z pomarańczą
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Muffiny z szynką
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się