Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
CIASTA KREMOWE
Pijane makowe kostki
CIASTA
atwe lane buchty
Baranek wielkanocny
SONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
Grecki wrap z kurczakiem
Dziecięce tiramisu
Niedźwiedzie łapki - Raw
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
WOOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie