Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Warzywna zupa z grzybami
Dada 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
INDYK
Pieczone udka z indyka na kiszonej kapuście z ziemniakami
Dada 2 h. średnia
KURCZAK
Udka z kurczaka w szpinaku
Dada — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kućmok - placek ziemniaczany
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
SAŁATKI WARZYWNE
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
WIEPRZOWINA
Boczkowe klopsiki
Curry czosnkowe grillowane tofu
RIZOTTO
Drobiowe risotto
Jurgason 45 min. niska
Pieczeń na blasze
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Szpinakowe naleśniki nadziewane szynką
Zuzka 40 min. niska
Placki ziemniaczane z pieczarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kotlety mielone
DODATKI ZIEMNIACZANE
Szpinakowe ziemniaki
Michal 45 min. średnia
Tofu sos do spaghetti
Dada 30 min. średnia
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
Imbirowy sos
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Kapuściane placki
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się