Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
Zuzka 40 min. średnia
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
Dada 1 h. 30 min. wysoka
KLUSKI NA PARZE
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Pijane makowe kostki
Dada 60 min. wysoka
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka
Dada — średnia
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
CIASTECZKA
Ciasteczka kokosowe
Jurgason 45 min. średnia
Orzechowa kostka z kawą
Zuzka — wysoka
Kokosowe kawałki
Norika 50 min. średnia
Knedle z pieczarkami i boczkiem
WIEPRZOWINA
Kluski brokułowe z mięsem wędzonym w garnku na parę
Dada 60 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Miodowe serduszka
Jurgason 3 h. średnia
Knedle śliwkowe z ziemniaczanego ciasta
Jurgason 60 min. niska
Kremowe kakaowe ciasto
Zuzka 1 h. 20 min. wysoka
TORTY
Kasztanowo twarogowe ciasto
Dada 2 h. wysoka
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
KURCZAK
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się