Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
SŁONE CIASTA
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
CIASTA
Kapuściane ciasto
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Śliwkowe ciasto z kruszonką
Elenka 1 h. 30 min. średnia
Nadziewane pogacze
Zuzka — średnia
Twarogowe osie gniazda
Muffiny - pogacze ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pączki Cecylii
Kakaowo-orzechowa strucla
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Dada — średnia
Pizza trójkąciki z szynką
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
Jabłkowe sakiewki
Kapuśniaczki
Elenka 2 h. niska
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
Pikantne skwarkowe pogacze
Skwarkowe gniazda
Odświętne ciasteczka
PIECZYWO
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Cynamonowy chlebek w plasterkach
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Tofu osie gniazda
Dada 1 h. 45 min. wysoka
Langosze
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Śmietanowy ryż
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się