PRZEPISY
Podajemy z knedlem. Gotowany język ma doskonały smak, dobrze smakuje i bez sosu, z chlebem, musztardą albo chrzanem.
Łatwe w przygotowaniu i smaczne ciastko kawowe.
Podajemy z chlebem albo innym pieczywem i świeżymi warzywami.
Proste, pachnące ciasto.
Judasze to bardzo lubiane wielkanocne pieczywo, które jest znane już od stuleci.
Smaczny gęsty gulasz. Podajemy z chlebem.
Tak, i z dyni może być ciastko... i to jakie dobre.
Smakołyk pełen soczystych gruszek przy którym nikt nie będzie miał wyrzutów sumienia.
Gęsta kremowa zupa o delikatnym smaku. Podajemy z chrupiącymi maślanymi grzankami z tostowego pełnoziarnistego chleba.
Tradycyjne, ulubione, kruche ciasteczka o smaku waniliowym, połączone śliwkowym powidłem z cynamonem, które od razu pokochacie.
Zdrowa śniadaniowa kasza doprawiona miodem i karobem. Mączka chleba świętojańskiego smacznie zastępuje kakao, jest niskotłuszczowa, lekko słodka i ma wysoką zawartość wapnia.
Puszyste placki serowe są rewelacyjnym dodatkiem do dobrej, gęstej zupy strączkowej, warzywnej lub mięsnej. Jeśli chcecie je konsumować same, zalecamy podawać z kwaśną śmietaną.
Proste przygotowanie ulubionego grzyba. Podajemy ze świeżym chlebem.
Czeskie ciasto "Mazaniec" wypełnione makowym nadzieniem.
Ulubiony placek z cienkiego drożdżowego ciasta z jeżynami.
Kremowe bożonarodzeniowe ciasteczka.
Ulubione czekoladowe ciasteczka.
Smak słowackiej tradycji.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się