PRZEPISY
Wspaniała wiosenna pasta (bądź smarowidło), która będzie smakować każdemu.
Kanapeczki mają wiele form. Oferujemy klasyczną, niezapomnianą recepturę z naszego dzieciństwa na proste kanapeczki. Bez nich nie byłoby żadnego świętowania ani Sylwestra! Wciąż smakują i dziś, tak samo jak w przeszłości.
250 gramów kremu maślanego, odpowiedniego na nadziewanie suchego pieczywa świątecznego.
Słodkie ciasto na dni powszednie i świąteczne.
Ulubiona pieczeń jest szczególnie smaczna w połączeniu z sosami. Dobra jest też z chlebem i ogórkiem kiszonym, albo z gotowanymi ziemniakami.
Smaczna jajecznica z cukinią doskonale nadająca się na lekką letnią kolację.
Proste biszkoptowe ciasto z wodą. Ilość na blachę o rozmiarach około 35x45cm.
Smaczny gęsty smakołyk.
Ptasie mleczko bez cukru, ale za to z miodem. Prawdziwy smakołyk, mniam!
Czasochłonny smakołyk, który znika w oka mgnieniu. Dlatego, że jedna blacha będzie mało :) napieczcie sobie dla pewności spody (kółeczka i bezy) na zapas.
Delikatne kotlety przygotowane w odwróconej potrójnej panierce, lekko podsmażone i duszeniem dopieczone w piekarniku. Podajemy według smaku: z ziemniaczaną sałatką, gotowanymi ziemniakami, ryżem lub z lekką warzywną sałatką.
Znana, dobra, smaczna, słona i kaloryczna smakowitość :) Podajemy z gotowanymi ziemniakami i sosem tatarskim, dzięki czemu jeszcze więcej przytyjemy :) Lub w zdrowszej alternatywie polecamy podawać z duszonymi warzywami.
Kruche, delikatne, z wyglądu smaczne bożonarodzeniowe ciasteczka.
Stara dobra klasyka z cholesterolem :) Podajemy ze świeżym białym miękkim chlebkiem :)
Wyjątkowo delikatne i smaczne wieprzowe kotlety.
Klasyczny przepis na przygotowanie ulubionych wołowych roladek podawanych z ryżem. Oferujemy tradycyjny przepis z minionego wieku, który był przekazywany z pokolenia na pokolenie formą "Dyktuję, zapisuj!" Przepis przedstawiamy w oryginalnym ...
Smaczne kolorowe leczo. Leczo możemy konsumować przygotowane z jajkami, albo jako duszony warzywny dodatek.
Doskonały przepis na przygotowanie lekkiego i bardzo smacznego patisona na gęsto. Serwujemy go z chrupiącą smażoną cebulką i jajkiem.
Tradycyjne ciasto Kobiecy kaprys jest stworzone poprzez wspaniałą kombinację maślanego drożdżowego ciasta, morelowego dżemu i słodkiej bitej śmietany. Ciasto jest proste w przygotowaniu i jest bardzo smaczne.
Smaczne mięsno-pieczarkowe saute w sosie zagęszczonym jajkami.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się