PRZEPISY
Podajemy z knedlem. Gotowany język ma doskonały smak, dobrze smakuje i bez sosu, z chlebem, musztardą albo chrzanem.
Łatwy do przyrządzenia 600 gramowy knedel z garnka parowego.
Proste do przyrządzenia ciasto odmierzane za pomocą garnuszka, z możliwością różnych odmian smakowych, odpowiedni na pieczenie w domowej piekarni do wypieku chleba.
Zdrowe śniadanie, pełne energii na całe do południe :) i to bez cukru.
Chleb w jajku jest już jakiś ten czas tradycyjnym śniadaniowym, ale często i kolacyjnym daniem. Wypróbujcie przepis na ten to chleb z serową pierzynką.
Delikatny chleb z orzechowym masłem pieczony w domowej piekarni.
Sprawdzony przepis na tradycyjne bożonarodzeniowe rogaliki z kruchego orzechowego ciasta.
Przepis na lubiane przez wszystkich kruche ciasteczka.
Doskonała, puszysta pasta na świeży chlebek.
Ulubiona klasyczna bryndzowa pasta. Nadająca się na każdą imprezę jako smarowidło na kanapeczki, ale i jako doskonały śniadaniowy przysmak z chlebem.
Bardzo smaczny chleb upieczony poprzez zmieszanie własnej chlebowej mieszanki.
Podajemy jako dodatek do gęstych mięsnych i strączkowych zup.
Wyśmienity zimny kolagenowy przysmak, którego długie przygotowanie jest tego warte. Podajemy z chlebem, cebulą i octem.
Gęsta kremowa zupa o delikatnym smaku. Podajemy z chrupiącymi maślanymi grzankami z tostowego pełnoziarnistego chleba.
Maślane klejone ciasteczka maczane w czekoladzie.
8 litrowy garnek tego najlepszego kapuśniaku, 18 porcji dla całej wielkiej rodziny lub przyjaciół. Podajemy ze świeżym chlebkiem a jeżeli mamy ochotę to także z łyżką kwaśnej śmietany na wierzchu porcji.
Smaczny zdrowy boczniak w cieście. Podajemy z gotowanymi ziemniakami i sosem tatarskim.
Do nietradycyjnego, bardzo smacznego, chlebowego sosu z wieprzowym mięsem podajemy ziemniaczane puree.
Wspaniały cukiniowy kołacz z jabłkami, o konsystencji gęstego budyniu. Jego przygotowanie jest bardzo szybkie jak również i jego konsumpcja :)

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się