PRZEPISY
Proste i szybkie przygotowanie smakołyku z ciasta francuskiego wypełnionego tuńczykiem i oliwkami. Ten przepis doceni każda gospodyni, która oczekuje gości.
Słony przysmak, który na każdej imprezie znika jako pierwszy.
Przepis na kruche pogacze ziemniaczane z ciasta drożdżowego. Po upieczeniu są miękkie i pachnące.
Smaczne bryndzowe paluszki nadające się na każdą uroczystość.
Przysmak w sam raz do wina i piwa.
Doskonała przekąska, która nie zawiedzie żadnego smakosza.
Orzeźwiające słone zapiekane warzywne rolki.
Coś słonego na przekąszenie.
Chrupiące słone pogacze z bryndzowego ciasta.
Tradycyjny sos francuskiej kuchni z masła i ubitych żółtek.
Prosta ale bardzo efektywna kombinacja marynowanej wielkiej białej rzodkwi z dobrej jakości sezamowym olejem i nasionami sezamu wzbogaci wasze danie, albo ofertę przekąsek na party.
Ulubione kruche pogacze z mielonymi skwarkami, które nadają się nie tylko na sylwestrowy stół.
Przepis na smaczne słone krakersy z dyni, idealne na jesienne podjadanie.
Puszyste placki serowe są rewelacyjnym dodatkiem do dobrej, gęstej zupy strączkowej, warzywnej lub mięsnej. Jeśli chcecie je konsumować same, zalecamy podawać z kwaśną śmietaną.
Ulubiony wielkanocny smakołyk.
Najprościej przygotowane ulubione pogacze ze skwarkami bez składania, wałkowania i wykrawania.
Przepis na przygotowanie wyśmienitych faszerowanych jajek ze szynkowym i chrzanowym nadzieniem, idealne na wielkanocny poczęstunek albo na jakąkolwiek rodzinną uroczystość.
Pięknie pachnący gęsty sos o lekko pikantnym smaku. W kuchni ma różne możliwości zastosowania, najczęściej z makaronami.
Stylowe łososiowe łódeczki na święta lub spotkanie z przyjaciółmi.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się