Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Actifry drobiowe szaszłyki
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Zupa rybna
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się