Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Actifry drobiowe szaszłyki
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Zupa rybna
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się