Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Dada 45 min. średnia
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
CIASTECZKA
Bożonarodzeniowe winne wianeczki
Dada — średnia
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
RYBY
Karp na winie
Norika 1 h. 20 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Szafranowe risotto
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się