Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Dada 2 h. średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Musaka
RYBY
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Spaghetti ze szparagami
Michal 20 min. niska
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Dada 60 min. średnia
Łososiowo serowy strudel
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
Klasyczne kanapeczki
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Parówki w cieście francuskim
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
KURCZAK
Naleśniki z wątrobianym pasztetem
Dada 1 h. 30 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w serowym jajku
Dada 15 min. niska
Pikantny makaron z tuńczykiem
PASTY
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
SŁONE CIASTA
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa pomidorowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Langosze
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Toskańska zupa fasolowa
Dada 40 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się