Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Zuzka 60 min. średnia
Pokaż przepis
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Dada 2 h. średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Musaka
RYBY
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Spaghetti ze szparagami
Michal 20 min. niska
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Dada 60 min. średnia
Łososiowo serowy strudel
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
Klasyczne kanapeczki
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Parówki w cieście francuskim
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
KURCZAK
Naleśniki z wątrobianym pasztetem
Dada 1 h. 30 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w serowym jajku
Dada 15 min. niska
Pikantny makaron z tuńczykiem
PASTY
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
SŁONE CIASTA
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa pomidorowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Langosze
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Toskańska zupa fasolowa
Dada 40 min. średnia
Tarhonya
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się