Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się