Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się