Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się