Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Miękkie pierniczki
Dada 60 min. średnia
Orzechowe pierniczki z rumową polewą
Marcepanowe trójkąciki biberki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Gryczane pierniczki
Dada — średnia
ROLADY
Piernikowa rolada z bitą śmietaną
Dada 60 min. wysoka
CIASTA
Adwentowy gruszkowy kołacz z kruchego ciasta
Zuzka 1 h. 30 min. niska
MUFFINY
Miodowo-piernikowe muffiny
Zuzka 35 min. niska
Migdałowe pierniczki
Dada 45 min. wysoka
Orkiszowe pierniczki
Pierniczki z białą polewą
Zuzka — średnia
CIASTA KREMOWE
Dyniowe kostki
Dada — wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się