Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
Pikantne skwarkowe pogacze
Dada — wysoka
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
Gulasz z kurczaka
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowe serduszka
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ROLADY
Kasztanowa rolada
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie