Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
Pikantne skwarkowe pogacze
Dada — wysoka
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się