Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada z szynki
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie