Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się