Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
MAKARONY
Kluski haluszki
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI WARZYWNE
Mango-warzywna kremowa sałatka
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się