Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
TORTY
Karmelowy tort
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
CIASTA
Piankowe jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Bryndzowa kasza ze szparagami
Zuzka 35 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałatka rybna z kwaśnych ryb
Dada 20 min. niska
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z pora z jabłkami
Dada 30 min. średnia
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
Czereśniowe clafoutis
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się