Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
TORTY
Karmelowy tort
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
CIASTA
Piankowe jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Bryndzowa kasza ze szparagami
Zuzka 35 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałatka rybna z kwaśnych ryb
Dada 20 min. niska
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z pora z jabłkami
Dada 30 min. średnia
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się