Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
TORTY
Karmelowy tort
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
CIASTA
Piankowe jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Bryndzowa kasza ze szparagami
Zuzka 35 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałatka rybna z kwaśnych ryb
Dada 20 min. niska
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z pora z jabłkami
Dada 30 min. średnia
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Leczo z jajkiem
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się