Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Karmelowy tort
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
CIASTA
Piankowe jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Bryndzowa kasza ze szparagami
Zuzka 35 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałatka rybna z kwaśnych ryb
Dada 20 min. niska
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z pora z jabłkami
Dada 30 min. średnia
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Gulasz z kurczaka
WIEPRZOWINA
Pieczone udo wieprzowe
Kalafiorowo brokułowe kotleciki z serem
CIASTECZKA
Ciasteczka kokosowe
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
Delikatna nadziewana pieczeń
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane puree
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie