Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Orzechowe jabłkowe kostki
Dada 50 min. niska
NALEŚNIKI
Naleśniki z jabłkami
Dada 60 min. średnia
TORTY
Jabłkowy tort
Zuzka 60 min. niska
Jabłkowe ciasto z twarogiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Jabłkowy kołacz z kruchego ciasta
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Twarogowy jabłecznik
Michal 1 h. 30 min. niska
Jabłkowa tarta
Norika — niska
Jabłkowe ciasto
Norika 2 h. średnia
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowy strudel
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Jurgason 40 min. średnia
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się