Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
Pokaż przepis
Curry z kalafiora i soczewicy
Dada 30 min. niska
Żółta pomidorowa zupa
Dada 25 min. średnia
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Dada 45 min. wysoka
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Curry z soczewicą i dynią
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Leczo z jajkiem
CIASTA
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się