Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Kotleciki z czerwonej kapusty
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Boczniak w sosie z kurkumy
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
Zupa z czerwonej kapusty
Jajeczna zupa z marchewką
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie