Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Kotleciki z czerwonej kapusty
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Boczniak w sosie z kurkumy
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
Zupa z czerwonej kapusty
Jajeczna zupa z marchewką
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Pizza trójkąciki z szynką
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Zapiekane ziemniaki
Orzechowo skwarkowe pogacze
ActiFry tofu placki z marchewką
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie