Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Karmelowy tort
CIASTA
Piankowe jabłkowe ciasto
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Orkiszowe langosze
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Bryndzowa kasza ze szparagami
SAŁATKI RYBNE
Sałatka rybna z kwaśnych ryb
PASTY
Bryndzowa pasta
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z pora z jabłkami
Chałupnicze langosze
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się