swiatwemnie.pl

Pasta z białej rzodkiewki

Smakowo podobna i interesująca kolorem jest też wersja z czerwonej rzodkiewki, tylko jest nią więcej pracy przy struganiu.

 

    

Pichcił: 

Ocena: 

 

Kategorie:   

 

 
 
Biała rzodkiew200gramów
Delikatny chudy twaróg150gramów
Masło150gramów

1. 

biała rzodkiew 200 g

Rzodkiew trzemy na drobno, solimy, dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut, aby wyciekła woda. Przecedzamy i wyciskamy wodę.

2. 

masło 150 g  Delikatny chudy twaróg 150 g

Masło odstawiamy żeby zmiękło na temperaturę pokojową. Do masła dodajemy delikatny chudy twaróg i startą rzodkiew. Solimy i pieprzymy według smaku.

Smacznego!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się