PRZEPISY

Pasta z białej rzodkiewki

Pasta z białej rzodkiewki

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Smakowo podobna i interesująca kolorem jest też wersja z czerwonej rzodkiewki, tylko jest nią więcej pracy przy struganiu.

przepis,fotoprzepis,biała rzodkiew,Delikatny chudy twaróg,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

Składniki

Składniki

Delikatny chudy twaróg

150

135

gramów

kcal

biała rzodkiew

200

44

gramów

kcal

masło

150

1101

gramów

kcal

 

Przepis

1. 

biała rzodkiew 200 gramów

Rzodkiew trzemy na drobno, solimy, dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut, aby wyciekła woda. Przecedzamy i wyciskamy wodę.

Rzodkiew trzemy na drobno, solimy, dobrze mieszamy...

2. 

masło 150 gramów  Delikatny chudy twaróg 150 gramów

Masło odstawiamy żeby zmiękło na temperaturę pokojową. Do masła dodajemy delikatny chudy twaróg i startą rzodkiew. Solimy i pieprzymy według smaku.

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się