swiatwemnie.pl

Pasta z białej rzodkiewki

Pasta z białej rzodkiewki

    

Smakowo podobna i interesująca kolorem jest też wersja z czerwonej rzodkiewki, tylko jest nią więcej pracy przy struganiu.

przepis,fotoprzepis,biała rzodkiew,Delikatny chudy twaróg,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

 

Kategorie:  Pasty  Bezglutenowe  

 

Przepis

1. 

biała rzodkiew 200 gramów

Rzodkiew trzemy na drobno, solimy, dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut, aby wyciekła woda. Przecedzamy i wyciskamy wodę.

2. 

masło 150 gramów  Delikatny chudy twaróg 150 gramów

Masło odstawiamy żeby zmiękło na temperaturę pokojową. Do masła dodajemy delikatny chudy twaróg i startą rzodkiew. Solimy i pieprzymy według smaku.

Smacznego!

Składniki

Delikatny chudy twaróg150gramów
biała rzodkiew200gramów
masło150gramów

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się