Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciastka kokosowe w waflach
Dada — średnia
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
Dada 2 h. 30 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Deser truskawkowy z mascarpone
Zuzka 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Czosnkowe ślimaczki
Zuzka 40 min. średnia
Truskawkowy placek z mascarpone
Zuzka 60 min. średnia
Nie pieczona kremówka
Michal 30 min. średnia
SOSY
Gęsta zasmażka ze świeżego szpinaku
Dada 25 min. niska
Ciasto budyniowe z nektarynkami
Michal 1 h. 10 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Delikatna zupa z boczniaków
Dada 40 min. niska
CIASTA
Karmelowe ciasto
Dada — wysoka
Kremowe kakaowe ciasto
Zuzka 1 h. 20 min. wysoka
Mleczna zupa z soczewicy
Dada 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Dyniowa zupa dla dzieci
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
Kapuściana zupa redukująca
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
KURCZAK
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się